DETAILED NOTES ON οστεοπαθητικη

Detailed Notes on οστεοπαθητικη

Detailed Notes on οστεοπαθητικη

Blog Article

Πώς το καταλαβαίνουμε και τι κάνουμε για να το αλλάξουμε

Σήμερα υπάρχουν βότανα που καλλιεργούνται συστηματικά από τον άνθρωπο όχι μόνο βιολογικά (Δηλαδή χωρίς ίχνος χημικών λιπασμάτων) άλλα και με οργανικές καλλιέργειες (Δηλαδή φτιάχνοντας παράλληλα και τις κλιματολογικές συνθήκες όπου υπάρχει)

Συγκαταλέγεται δε, στους βασικότερους λόγους επίσκεψης σε γιατρό ή εισαγωγής στο νοσοκομείο.

Διαχωρίζεται σε Δομική, Σπλαχνική και Κρανιακή Οστεοπαθητική.

Η ανάταξη, μέσω νεύρο-φυσιολογικών αλλαγών τόσο στην περιοχή του συμπτώματος όσο και σε επίπεδο κεντρικού νευρικού συστήματος (νωτιαίου μυελού και εγκεφάλου), επηρεάζει τόσο την τονικότητα -δηλαδή στο ‘ρελαντί’ των γειτονικών μυών της άρθρωσης σε κατάσταση ηρεμίας- όσο και την ευαισθησία του νευρικού κυκλώματος του πόνου, δίνοντας μας ένα «παράθυρο ευκαιρίας» για να πετύχουμε σε πρώτη φάση όλα τα παραπάνω οφέλη.

Είναι ένας ανεξάρτητος κλάδος υγείας, που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση και πρόληψη επώδυνων συνδρόμων και δυσλειτουργικών καταστάσεων, που οφείλονται σε μηχανικά προβλήματα της σπονδυλικής στήλης καθώς και στις επιπτώσεις που έχουν αυτά πάνω στο νευρικό σύστημα.

Δημιούργησε τη πρώτη σχολή Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα και μέσω της, παρουσίασε δεκάδες ετήσιες μελέτες και έρευνες που πια μεταφράζονται και διανέμονται σε όλο τον κόσμο, έκανε συνεργασίες με διεθνείς check here οργανισμούς και μαζί με το πάθος της για την Ρεφλεξολογία δημιούργησαν το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας.

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος κατά την διάρκεια της θεραπείας από τον οστεοπαθητικό;

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα με στόχο να γίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.

Άγιος Δημήτριος: Ποιος ήταν και γιατί είναι ο πολυούχος της Θεσσαλονίκης;

Οφθαλμίατροι Αττική Αθηνα Πειραιάς Γλυφάδα Μαρούσι Χαλάνδρι Περιστέρι Καλλιθέα Νέα Σμύρνη Θεσσαλονικη ...

Σκοπός της, λοιπόν, είναι να βελτιωθεί η ελαστικότητα των ιστών και κατά συνέπεια των αρθρώσεων, να αποκτήσει το άτομο ευκινησία.

Είναι σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Δεκαπέντε χρόνια τώρα, η επαφή της με τον ανθρώπινο σωματικό πόνο είναι καθημερινή και η επιθυμία “σύνδεσής” της με τον εκάστοτε συμβαλλόμενο προσωπική ανάγκη εξέλιξης.

Οι ομοιοπαθητικοί επικεντρώνονται στον ίδιο τον ασθενή και όχι μόνο στην ασθένεια.

Report this page